Geef jezelf een Facial cadeau!
13-04-2023

Huidverzorging

Geef jezelf een Facial cadeau!

Is jouw huid minder egaal dan normaal? Ziet je huid er dof uit? Geef jezelf dan een stralende huid cadeau! De winter komt eraan en we willen er toch allemaal op ons best uit zien tijdens de feestdagen? In dit blog vertellen we je hoe je je huid weer in balans kunt brengen met een facial.

Dit doet een facial met je huid

Een facial is niet alleen lekker & ontspannend, het is ook van groot nut voor de huid. Door de beschadigingen van buitenaf raakt je gezicht vervuilt en worden je poriën troebel. Dit stapelt zich op door de tijd heen en zorgt ervoor dat je huid niet meer egaal oogt of straalt. Door middel van een facial wordt je huid diep gereinigd, waarbij alle onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens krijg je afhankelijk van jouw type huid, een bijpassend masker (brightening, clarifying of hydrating masque).

Wij bieden drie verschillende facial aan. Door de brightening facial verminder je zichtbaar pigmentvlekken en andere oneffenheden. Door de clarifying facial herstel je de rode en onzuivere huid, waardoor je huid rustiger en minder rood eruitziet. Als derde optie bieden we de hydrating facial aan, waarbij je de droge en beschadigde huid hersteld. Voor ieder huidtype hebben we een bijpassend masker.

Tijdens het masker wordt door middel van aloe vera, the skin brightening sheet of het sulfar masker een effectieve behandeling teweeggebracht. Na het masker wordt je huid tot slot nog intensief verzorgd met de ZO Skin Health producten. Na de behandeling voelt je gezicht zacht en schoon aan met weer een zichtbare glans. Een écht cadeautje aan jezelf.

5 Voordelen van een Facial

We bespraken hierboven al dat een facial je huid een enorme boost geeft, maar wat houdt dit precies in en welke voordelen heeft het nog meer?


1. Een facial is de perfecte behandeling voor in de zomer

Een facial is perfect voor in de zomer omdat de huid na een facial niet hoeft te herstellen, waardoor je huid niet extra gevoelig is voor de zon. Daarnaast is je huid de afgelopen tijd blootgesteld aan flink wat zon. Dit zorgt voor onzuiverheden en vervuiling, hetgeen wij met de facial effectief aanpakken door de verschillende soorten maskers en producten, perfect afgestemd op jouw huid.

2. Een facial geeft direct resultaat

Een facial is voor als je iets belangrijks hebt en er op en top uit moet zien voor bijvoorbeeld een event of feestje, het geeft namelijk direct een glow aan je gezicht. Het resultaat is direct zichtbaar en daarmee is een facial de perfecte behandeling voor wie een quick fix wilt!

3. Geen hersteltijd

De facial kent geen hersteltijd. Je ziet er direct ready to go uit. De facial is daarmee een zeer populaire behandeling. Een effectief resultaat binnen de kortste tijd!

4. Geschikt voor elke leeftijd

De facial is geschikt voor elke leeftijd. Van de jonge, onzuivere huid tot aan de oudere huid met pigmentvlekken en lijntjes, de facials hebben voor ieder wat wils! Waar de jonge huid veelal voor de onzuiverheden wordt aangepakt, bieden wij voor de oudere huid een milde huidverjongingsbehandeling aan.

5. Ook onder mannen een populaire behandeling

De facials zijn populair bij mannen! Geen hersteltijd, direct resultaat en een prachtige glow. Geniet van een heerlijk ontspannen moment met een effectief resultaat: een zichtbaar, schone huid.

Waarom een facial en geen peeling of andersom? Wij leggen het je snel uit.

Een facial is een ontspannen manier om je huid een boost geven. Een facial reinigt je huid, verwijdert oneffenheden en hydrateert. Een peeling daarentegen verwijdert de bovenste huidlaag. Hierdoor heb je een hersteltijd (+- 7 dagen) en bouwt het resultaat zich door de dagen heen op. Gezien een peeling de bovenste huidlaag laat verwijderen, dringt hij ook dieper door in de huid. Hierdoor werkt een peeling beter tegen pigmentvlekken, grove poriën, acne, littekens en rimpels.

Kortom: een facial is een ontspannen dieptereiniging en masker met direct resultaat. Een peeling is iets intensiever en zorgt voor een chemische reactie die dieper in de huidlaag treedt. Veelal effectief tegen specifieke huidproblemen.

Wil je een intensievere behandeling ondergaan?

Een Tixel behandeling is heel goed mogelijk in de zomer, deze behandeling is nieuw en zeer populair! De huid wordt bij deze behandeling verstrakt, ook rondom de ogen. Hierdoor is het een goede behandeling voor kraaienpootjes, rimpels, een doffe huid of littekens. Een Tixel behandeling stimuleert het collageen en elastine in de huid door middel van warmte. De huid wordt weer stevig, elastisch en jong!

Contact

Ben je benieuwd wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 088 224 03 00. Je kunt direct langskomen voor een behandeling of een uitgebreid consult inplannen. Je doet dit gemakkelijk via onze online bookingstool. Tijdens een consult krijg je meer informatie over behandelingen en kijken we samen met jou welke behandeling voor het beste resultaat zal zorgen. Ook geven we je advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Naast acne behandelen wij ook andere huidindicaties, zoals: acnelittekens, beenvaatjes en striae. We zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen, waarbij natuurlijk schoonheid altijd het einddoel is.
Rosaria

Geschreven door

Rosaria

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Blogs

Alle blogs