Huidscan: de ervaring van Annabel
06-02-2024

Huidscan

Huidscan: de ervaring van Annabel

Heb je je ooit afgevraagd hoe gezond jouw huid eigenlijk is? Annabel (25) kwam met deze vraag naar onze huidscandag in Utrecht. Met de Observ huidscan kreeg zij een gedetailleerde kijk op haar huid, tot op het diepste niveau! De geavanceerde technologie van onze huidscan maakt het mogelijk om de huid te analyseren en te evalueren op basis van acht verschillende aspecten. Benieuwd naar de ervaring van Annabel met de Observ huidscan? Lees dan verder!

Het lijkt mij voor iedereen goed om inzicht te verkrijgen in de gezondheid van je huid. Je moet er immers je leven lang mee doen.”


Wat zijn jouw overwegingen geweest om een huidscan te doen?

Nadat mijn huid een aantal keer verbrand is geweest, begon ik mij af te vragen hoe de gezondheid van mijn huid er nu voor stond. Aangezien ik via een advertentie zag dat De Huidkliniek een gratis scan aanbood, kon ik deze kans niet aan mij voorbij laten gaan.

Hoe heb je de huidscan ervaren?

Het maken van de huidscan is in eerste instantie best wel confronterend, aangezien je door de vele lampen en spiegeltjes in het apparaat goed kunt zien hoeveel onzuiverheden je eigenlijk hebt. De foto’s die hier uiteindelijk op volgden, vielen me echter alles mee. Je krijgt een goede uitleg van de huidtherapeut inclusief aanraders over wat je aan bepaalde huidproblemen kunt doen.

Huidscan


Op basis van de huidscan, welke vervolgstappen ga je nemen?

De huidtherapeut heeft mij een dieptereiniging en een peeling aangeraden, deze ga ik sowieso uit laten voeren! Daarnaast overweeg ik om een aantal producten van de schoonheidslijn alhier aan te schaffen, waaronder een goede zonnebrandcrème.

Zou je de huidscan aanraden aan mensen in je eigen omgeving?

Zeker! Het lijkt mij voor iedereen goed om inzicht te verkrijgen in de gezondheid van je huid. Je moet er immers je leven lang mee doen. 

Plan jouw eigen huidscan gemakkelijk via onze website. 

Contact

Ben je benieuwd wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 088 224 03 00. Je kunt direct langskomen voor een behandeling of een uitgebreid consult inplannen. Je doet dit gemakkelijk via onze online bookingstool. Tijdens een consult krijg je meer informatie over behandelingen en kijken we samen met jou welke behandeling voor het beste resultaat zal zorgen. Ook geven we je advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Wij behandelen ook andere huidindicaties, zoals: acnelittekens, beenvaatjes en striae. We zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen, waarbij natuurlijk schoonheid altijd het einddoel is.

Geschreven door

Blogs

Alle blogs