Winter: The perfect time to treat your skin
14-02-2024

Huidverjongende behandelingen

Winter: The perfect time to treat your skin

De winter is dé perfecte tijd om aan je huid te werken. Grote kans dat je huid in de winter anders aanvoelt dan normaal. Je huid is droger, je krijgt schrale lippen en handen en je kunt last krijgen van rosacea. Doordat je huid droger is, zullen fijne lijntjes, littekens en rimpels ook zichtbaarder worden en ziet je huid er snel dof en grauw uit. Geen zorgen!

We hebben zes winter treatments voor je geselecteerd met de focus op huidverjonging en die elk een eigen werking hebben om je huid weer in optimale conditie te brengen.

Onze behandelingen worden vaak vergoed wanneer je aanvullend verzekerd bent. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de exacte vergoeding. Let op: de zorgverzekeraar vergoedt geen aanbiedingen en actieprijzen. Alleen de originele kosten van behandelingen worden vergoed.

NIEUW: Pixel Peel

De Pixel Peel is een supercombi van een microneedling behandeling en een TCA-peeling voor een strakkere, jonger-ogende huid. Door de combinatie van deze twee behandelingen, kan de peelingvloeistof dieper penetreren in de huid waardoor er sneller en beter resultaat kan worden behaald.

• Vermindert fijne lijntjes en rimpels
• Vermindert acne(littekens) en grove poriën
• Egaliseert de huid, waardoor pigmentvlekken verminderen

Winterdeal: van € 294,95 voor € 239,95

>> Maak een afspraak voor de Pixel Peel

Pixel Peel

Natural Glow Treatment

De Natural Glow Treatment is een combinatiebehandeling bestaande uit een bindweefselmassage, peeling en milde laserbehandeling. De combinatie zorgt voor een betere opname van de actieve bestanddelen in de peeling, maar ook voor een betere opname van het laserlicht in de huid, waardoor een optimaal resultaat wordt behaald. De huid heeft bijna geen hersteltijd nodig. Ideaal voor speciale gelegenheden of een verwenmomentje voor jezelf.

• Direct een stralende, egale huid na de behandeling
• Stimuleert de aanmaak van collageen
• De perfecte behandeling voor de feestdagen

Winterdeal: van € 239,95 voor € 179,95

>> Maak een afspraak voor de Natural Glow Treatment

Ooglift

Wil je je ogen een lift geven? De ooglift voeren we uit met de Tixel of met Plasmage. Bij beide behandelmethoden werken we met warmte. De huid zal hierdoor verstrakken en verstevigen; de algehele huidstructuur verbetert en fijne lijntjes minimaliseren. Het resultaat is een frissere blik en een strakke huid.

• Vermindert kraaienpootjes
• Een ooglidcorrectie zonder te snijden
• Liften van de ogen

Prijs per behandeling: € 164,95
Behandelprotocol voor 4 behandelingen 20% korting: € 526,40

>> Maak een afspraak voor een ooglift

Microneedling

Microneedling is dé milde, huidverjongende behandeling om de vochtbalans en elasticiteit van je huid te herstellen. Hierbij brengen kleine naaldjes op een vibrerende wijze kleine schadekolommen aan in je huid, waardoor je huid wordt aangezet tot natuurlijk huidherstel. Het resultaat is een stralende, egale huid. Als je een droge, doffe huid ondervindt in de winter, is dit de perfecte behandeling voor jou.

• Geschikt voor elk huidtype
• Vermindert fijne lijntjes, grove poriën en littekens
• Egaliseert de huid waardoor pigmentvlekken verminderen 

Prijs per behandeling: € 191,95 
Behandelprotocol voor 4 behandelingen 20% korting: € 614,24  

>> Maak een afspraak voor microneedling

Microneedling

Laser 

Je kunt bij ons terecht voor intensieve huidverjonging met verschillende lasers: bijvoorbeeld de Erbium lasers. Zo kunnen we je huid op natuurlijke wijze verstrakken, door je huid zelf het werk te laten doen. Tijdens een laserbehandeling komt er warmte vrij die diep in de huid doordringt. Dit zorgt ervoor dat de collageen- en elastine aanmaak in de huid wordt gestimuleerd, waardoor de zichtbaarheid van rimpels gereduceerd. 

• Verstrakt de huid en vermindert rimpels 
• Vermindert pigmentvlekken en rode vlekjes 
• Vermindert grove poriën, littekens en een doffe huid 

Prijs per behandeling € 232,26
Behandelprotocol voor 4 behandelingen 20% korting: € 743,23

>> Maak een afspraak voor een laserbehandeling

Injectables 

Injectables zijn cosmetische behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van botuline toxine en/of fillers om tekenen van huidveroudering aan te pakken. Met injectables kunnen we het volume herstellen en rimpels verzachten, waardoor je weer tevreden zult zijn met jouw uiterlijk.

• Nadruk op natuurlijke schoonheid
• Herstelt volumeverlies
• Verzacht rimpels

Prijs per botuline toxine behandeling: vanaf € 115,00
Prijs per fillerbehandeling: vanaf € 475,00

>> Maak een afspraak voor injectables

Om huidveroudering te verminderen, zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Daarom dat wij met deze winteractie 20% korting geven op behandelprotocollen voor huidverjonging.

Felice Skincare

Wanneer je bij ons de winter treatments ondergaat, is het belangrijk dat je thuis ook goed voor je huid zorgt om het resultaat lang zichtbaar te houden. De nieuwe producten van Felice Skincare bieden een oplossing bij huidproblemen als rimpels, pigment, acne, roodheid en littekens. Wegens de bewezen effectiviteit, wordt Felice Skincare door onze cosmetisch artsen en huidtherapeuten ook ingezet tijdens de behandelingen. Skincare met impact!

Felice Skincare is te koop via onze webshop en in de klinieken van De Huidkliniek. Heb je productadvies nodig? Kom dan gerust langs in een van de klinieken of stuur een WhatsApp naar 088 224 0300 en krijg online advies.

Felice Skincare

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs