De Huidkliniek Zwolle

  • Ervaren huidtherapeuten en cosmetisch artsen
  • Korte wachttijden
  • Verzekerde zorg

Alle behandelingen

Adres en openingstijden

Korte Smeden 10
8011 VC Zwolle

Maandag 08:30 - 17:30

Dinsdag 08:30 - 17:30

Woensdag 08:30 - 21:00

Donderdag 08:30 - 21:00

Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Plan een afspraak bij De Huidkliniek Zwolle

Krijg uitgebreid behandel- en productadvies van onze huidtherapeuten en/of cosmetisch artsen.

Huidtherapie en injectables bij De Huidkliniek Zwolle

Je kunt bij ons in Zwolle terecht voor huidtherapie en voor injectables bij onze cosmetisch arts. Tijdens een vrijblijvend consult bespreken we graag wat jouw behoeften zijn en waarom je De Huidkliniek bezoekt. Het is van belang voor ons om te begrijpen wat je verwachtingen zijn. Voel je vrij om al je vragen met ons te delen; we helpen je graag! Na het consult zullen we je persoonlijk advies geven, afgestemd op jouw situatie.

Behandelingen in Zwolle

Alle behandelingen

Bij ons in goede handen

Huidtherapie en injectables bij De Huidkliniek Zwolle

Acnebehandeling in Zwolle

Bij onze kliniek in Zwolle bieden we diverse behandelingen aan om acne te verminderen. Dit omvat dieptereiniging, chemische peeling en facials. Tijdens een vrijblijvend consult zal onze huidtherapeut je huid analyseren en een behandelplan opstellen dat perfect aansluit bij jouw behoeften.

Injectables in Zwolle

Naast acnebehandelingen kun je in Zwolle ook terecht voor injectables, uitgevoerd door cosmetisch artsen. Wij bieden fillerbehandelingen aan, evenals Botuline Toxine en Profhilo behandelingen. Onze cosmetisch artsen helpen je graag om fijne lijntjes of rimpels te verminderen of volumeverlies te herstellen. 

Laser ontharen in Zwolle

Heb je last van ongewenste haartjes op je lichaam of in je gezicht? Kom dan eens bij ons langs voor laserontharing in Zwolle. Middels laser ontharen kunnen we de haartjes permanent verminderen.  

Microneedling in Zwolle

Microneedling is een effectieve behandeling met veel voordelen, zoals het verminderen van pigmentvlekken, fijne lijntjes, grove poriën, een doffe huid en acnelittekens. Ook deze behandeling wordt in Zwolle aangeboden bij onze kliniek. Microneedling is geschikt voor diverse delen van de huid, zoals het gezicht, de nek, het decolleté en zelfs de handen. Deze behandeling stellen we af op de behoeften van jouw huid.

Meer behandelingen in Zwolle

Wij bieden nog meer behandelingen aan in Zwolle. Zo kun je bij ons ook terecht als je last hebt van striae, rosacea, couperose of haaruitval. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend consult met onze huidtherapeuten of cosmetisch artsen om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. 

Plan jouw afspraak gemakkelijk online

Wil je een vrijblijvend consult óf een behandeling inplannen in Zwolle? Dan kan gemakkelijk via onderstaande link.

Veel gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen over De Huidkliniek Zwolle
Op welk telefoonnummer kan ik De Huidkliniek Zwolle bereiken?

Je kunt ons telefonisch bereiken op 088 224 0300.

Waar kan ik het beste parkeren bij De Huidkliniek Zwolle?

Je kunt gemakkelijk parkeren in een van de dichtstbijzijnde parkeergarages. Bijvoorbeeld parkeergarage Diezerpoort. Deze parkeergarage bevindt zich aan de Van Wevelinkhovenstraat 1, 8011 XZ Zwolle. 

De parkeergarage Diezerpoort ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van de kliniek. Je kunt eenvoudig vanuit de parkeergarage Diezerpoort naar De Huidkliniek lopen door richting het centrum van Zwolle te gaan.

Let op dat de tarieven en openingstijden van de parkeergarage kunnen variëren, dus het is altijd verstandig om deze van tevoren te controleren.

Is De Huidkliniek Zwolle rolstoeltoegankelijk?

Ja, de kliniek in Zwolle is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Blogs

Alle blogs