• Voor een gladde, frisse huid
  • Stimuleert de productie van collageen
  • Inzetbaar voor meerdere huidindicaties

Alles over de Erbium lasers

Wat zijn Erbium Lasers?

Bij ons kun je profiteren van behandelingen met zowel de Erbium:Glass laser als de Erbium:YAG laser. Beide lasers zijn effectief bij het aanpakken van diverse huidproblemen, waaronder een doffe huid, pigmentvlekken, littekens en rimpels. De Erbium:Glass laser is specifiek geschikt voor het behandelen van striae, terwijl de Erbium:YAG laser effectief is voor het verbeteren van huidonregelmatigheden.

Deze lasers maken gebruik van de eigenschappen van water in de huid, waardoor de omliggende huid minimaal wordt beschadigd. Hierdoor kunnen we selectief beschadigde huidcellen laag voor laag verdampen. Bovendien stimuleren beide lasers de productie van collageen, waardoor de diepere huidlaag strakker en gladder wordt. Ontdek de voordelen van onze Erbium laserbehandelingen voor een huid die straalt van gezondheid en schoonheid.


De Erbium Glass Laser

Indicaties zoals diepe (acne)littekens en rimpels zijn uitermate geschikt voor de Erbium Glass laser. De warmte van deze laser zorgt ervoor dat nieuw collageen- en elastinevezels worden aangemaakt waardoor de huid van binnenuit wordt geherstructureerd en hierdoor worden indicaties zoals (acne)littekens, striae, dieper gelegen pigment en fijne lijntjes behandeld. De behandeling met de Erbium-Glass laser in non-ablatief, wat betekent dat de bovenste huidlaag intact blijft.

De Erbium YAG Laser

Indicaties zoals oppervlakkige littekens en fijne lijntjes zijn uitermate geschikt voor deze behandeling. De warmte van deze laser zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag wordt verdampt, waardoor oppervlakkige onregelmatigheden effectief behandeld kunnen worden.

Plan een vrijblijvend consult voor een laserbehandeling

Onze huidtherapeuten geven je graag advies!

Voor het behandelen van

Huidverzorging

Bente

“Ik kom nu drie jaar bij De Huidkliniek en ik heb een zichtbaar betere huid gekregen. Veel minder onzuiverheden, geen pigmentvlekken meer en mijn huid is veel egaler geworden. De huidtherapeuten hebben echt het beste met je voor en denken goed mee. Ik zou het iedereen aanbevelen!”

Juliëtte

Geschreven door

Juliëtte

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs