Erbium lasers

  • Voor een gladde, frisse huid
  • Stimuleert de productie van collageen
  • Inzetbaar voor meerdere huidindicaties

Onze klinieken

Alles over de Erbium lasers

Je kunt bij ons terecht voor behandelingen met beide Erbium lasers; de Erbium:Glass laser en de Erbium:YAG laser. Beide lasers kunnen voor een doffe huid, pigment, littekens en rimpels worden ingezet. De Erbium:Glass laser kan ook specifiek ingezet worden om striae te behandelen en de Erbium:YAG laser is voor huidonregelmatigheden meer geschikt. De lasers werken op water in je huid. Dit zorgt ervoor dat de omliggende huid niet of nauwelijks wordt beschadigd. Hiermee kunnen we laag voor laag de beschadigde huidcellen selectief verdampen. Ook stimuleren de lasers de productie van collageen, waardoor de huid van de diepere huidlaag strakker en gladder wordt. 

De Erbium Glass Laser

Indicaties zoals diepe (acne)littekens en rimpels zijn uitermate geschikt voor de Erbium Glass laser. De warmte van deze laser zorgt ervoor dat nieuw collageen- en elastinevezels worden aangemaakt waardoor de huid van binnenuit wordt geherstructureerd en hierdoor worden indicaties zoals (acne)littekens, striae, dieper gelegen pigment en fijne lijntjes behandeld. De behandeling met de Erbium-Glass laser in non-ablatief, wat betekent dat de bovenste huidlaag intact blijft.

De Erbium YAG Laser

Indicaties zoals oppervlakkige littekens en fijne lijntjes zijn uitermate geschikt voor deze behandeling. De warmte van deze laser zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag wordt verdampt, waardoor oppervlakkige onregelmatigheden effectief behandeld kunnen worden.

Voor het behandelen van

Bente

“Ik kom nu drie jaar bij De Huidkliniek en ik heb een zichtbaar betere huid gekregen. Veel minder onzuiverheden, geen pigmentvlekken meer en mijn huid is veel egaler geworden. De huidtherapeuten hebben echt het beste met je voor en denken goed mee. Ik zou het iedereen aanbevelen!”

Juliëtte

Geschreven door

Juliëtte

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs