Skip to main content
Blog

Geef jezelf een Facial cadeau!

By 12 juli 2021juli 16th, 2021No Comments
Geef jezelf een facial cadeau

Is jouw huid minder egaal dan normaal? Dat komt waarschijnlijk doordat je lekker van de zon hebt genoten. Iedereen wordt blij van een zonnige dag, maar jammer genoeg vindt je huid het minder leuk. Je huid raakt namelijk uit balans door de zon en dit kan zorgen voor pigmentvlekjes, pukkeltjes of een droge huid. Wil jij je huid weer in balans brengen? Geef jezelf dan een facial cadeau!

Dit doet een facial met je huid

Een facial is niet alleen lekker & ontspannend, het is ook van groot nut voor de huid. Door de beschadigingen van buitenaf (o.a. zon en straling) raakt je gezicht vervuilt, en je poriën troebel. Dit stapelt zich op door de tijd heen en zorgt ervoor dat je huid niet meer egaal oogt of straalt.

Door middel van een facial wordt je huid diep gereinigd waarbij alle onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens krijg je afhankelijk van jouw type huid, een bijpassend masker (brightening, clarifying of hydrating masque).

 Door de brightening facial verminder je zichtbaar pigmentvlekken en andere oneffenheden. Door de clarifying facial herstel je de rode en onzuivere huid, waardoor je huid rustiger en minder rood eruitziet. Als derde optie bieden we de hydrating facial aan, waarbij je de droge en beschadigde huid hersteld. Voor ieder huidtype hebben we een bijpassend masker!

Tijdens het masker wordt door middel van aloe vera, the skin brightening sheet of het sulfar masker een effectieve behandeling teweeggebracht. Na het masker wordt je huid tot slot nog intensief verzorgd met de ZO Skin Health producten behandeld worden. Na de behandeling voelt je gezicht zacht en schoon aan met weer een zichtbare glans! Een echt cadeautje aan jezelf.

5 Voordelen van een Facial

We bespraken hierboven al dat een facial je huid een enorme boost geeft, maar wat houdt dit precies in en welke voordelen heeft het nog meer?

1. Een facial is de perfecte behandeling voor in de zomer
Een facial is perfect voor in de zomer omdat de huid na een facial niet hoeft te herstellen, waardoor je huid niet extra gevoelig is voor de zon.  Daarnaast is je huid de afgelopen tijd blootgesteld aan flink wat zon. Dit zorgt voor onzuiverheden en vervuiling, hetgeen wij met de facial effectief aanpakken door de verschillende soorten maskers en producten, perfect afgestemd op jouw huid.

2. Een facial geeft direct resultaat
Een facial is voor als je iets belangrijks hebt en er op en top uit moet zien voor bijvoorbeeld een event of feestje, het geeft namelijk direct een glow aan je gezicht. Het resultaat is direct zichtbaar en daarmee is een facial de perfecte behandeling voor wie een quick fix wilt!

3. Geen hersteltijd
De facial kent geen hersteltijd. Je ziet er direct ready to go uit. De facial is daarmee een zeer populaire behandeling. Een effectief resultaat binnen de kortste tijd!

4. Geschikt voor elke leeftijd
De facial is geschikt voor elke leeftijd. Van de jonge, onzuivere huid tot aan de oudere huid met pigmentvlekken en lijntjes, de facials hebben voor ieder wat wils! Waar de jonge huid veelal voor de onzuiverheden wordt aangepakt, bieden wij voor de oudere huid een milde huidverjongingsbehandeling aan.

5. Ook onder mannen een populaire behandeling
De facials zijn populair bij mannen! Geen hersteltijd, direct resultaat en een prachtige glow. Geniet van een heerlijk ontspannen moment met een effectief resultaat: een zichtbaar, schone huid.

De Huidkliniek Amsterdam

Wat is het verschil tussen een Facial en een Peeling?

Waarom een facial en geen peeling of andersom? Wij leggen het je snel uit!

Een facial is een ontspannen manier om je huid een boost geven. Een facial reinigt je huid, verwijdert oneffenheden en hydrateert. Een peeling daarentegen verwijdert de bovenste huidlaag. Hierdoor heb je een hersteltijd (+- 7 dagen) en bouwt het resultaat zich door de dagen heen op. Gezien een peeling de bovenste huidlaag laat verwijderen, dringt hij ook dieper door in de huid. Hierdoor werkt een peeling beter tegen pigmentvlekken, grove poriën, acne, littekens en rimpels.

Kortom: een facial is een ontspannen dieptereiniging en masker met direct resultaat. Een peeling is iets intensiever en zorgt voor een chemische reactie die dieper in de huidlaag treedt. Veelal effectief tegen specifieke huidproblemen.

Wil je een intensievere behandeling ondergaan in de zomer? Dat kan!

Een Tixel behandeling is heel goed mogelijk in de zomer, deze behandeling is nieuw en zeer populair! De huid wordt bij deze behandeling verstrakt, ook rondom de ogen. Hierdoor is het een goede behandeling voor kraaienpootjes, rimpels, een doffe huid of littekens. Een Tixel behandeling stimuleert het collageen en elastine in de huid door middel van warmte. De huid wordt weer stevig, elastisch en jong!

Voor meer info over de Tixel behandeling ga naar deze pagina.

Geef jezelf een facial cadeau

Heb je last van littekens?

Een litteken kan als storend worden ervaren, iets wat je liever niet ziet. Gelukkig bieden verschillende behandelingen een uitkomst bij littekens. Tijdens een consult met onze huidtherapeuten geven zij je graag persoonlijk advies. Ieder litteken is anders, en zo ook de behandeling. Zo hebben we onder meer de dermapen behandeling, de Tixel behandeling, littekenmassages en een verscheidenheid aan peelings. Samen komen we tot het perfecte resultaat!

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of advies krijgen over welke behandeling het beste bij jouw huid past? Bel dan naar 0882240300 of vul het contactformulier in op deze pagina.

Lees hier meer blogs!

huidberscherming tijdens wintersport

Huidbescherming tijdens wintersport

| Blog | No Comments
HUIDBESCHERMING TIJDENS WINTERSPORT! Wie denkt dat de huid alleen door de zomerzon schade op kan lopen, heeft het mis. Juist de winterzon is fel en daarom gevaarlijk. Niet alleen tijdens…
5 tips om veilig te zonnen

5 tips om veilig te zonnen

| Blog | No Comments
5 tips om veilig te zonnen Het is niet meer zo hip als vroeger om vol in de zon te gaan bakken voor een bruine teint. Daar zijn wij als…
verschil tussen laser en ipl

Wat is het verschil tussen laser en IPL? De voor- en nadelen

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
Wat is het verschil tussen laser en IPL? Wanneer ongewenste haargroei wordt behandeld, behoren IPL en laser tot de behandelmogelijkheden.  Maar wanneer kiezen wij voor de IPL of juist voor…

Plan een vrijblijvend consult!

    AFSPRAAK MAKEN    Geen voorkeurMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
    Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens*
    Derma2Care

    Leave a Reply