Anti-Aging Treatment

MAANDAANBIEDING

BEKIJK ONZE 4 HUIDVERJONGENDE BEHANDELPAKKETTEN

De behandelingen zijn gericht op het natuurlijk verjongen van de huid en hebben allemaal een eigen specifiek doel. De onderstaande behandelpakketten hebben wij voor je samengesteld.

Ooglift van de Tixel

Voor ogen die stralen: Lachrimpels, ook wel kraaienpootjes, zijn de eerste tekenen van huidveroudering. Dat komt doordat de huid rond de ogen relatief dun en gevoelig is. Blijf vooral lachen, want onze Ooglift met de Tixel zorgt ervoor dat de lijntjes rond je ogen verminderen en de huid op de boven- en onder oogleden verstrakt.

Pakketkorting: 4 Ooglift behandelingen van 604,- voor 499,-

Anti-Aging Treatment

Blijf zo jong als je je voelt: Al rond het 25e levensjaar begint de huid te verouderen en worden rimpels, verslapping en vlekjes geleidelijk zichtbaar. Onze Anti-Aging Treatments zijn uniek omdat deze alle aspecten van huidveroudering aanpakken en tegelijkertijd de natuurlijke huidvernieuwing stimuleren.

Pakketkorting: 4 Anti-Aging Treatments vanaf 848,- voor 699,-.

Natural Glow Treatment

Direct op je allerbest: Deze behandeling is populair omdat de huid geen hersteltijd nodig heeft. Met name voor mensen die vaak op TV zijn, vrouwen die binnenkort gaan trouwen of iets anders belangrijks hebben waarbij ze er in korte tijd op hun best uit willen zien en voor mensen met een representatieve baan die geen tijd hebben voor hersteltijd is de Natural Glow Treatment ideaal. De behandeling zorgt direct voor een egale, frisse huid met een gezonde glow en vermindert fijne lijntjes en oneffenheden.

Pakketkorting: 4 Natural Glow Treatments van 820,- voor 699,-.

Halslift

Voor een strakke kaaklijn & Hals: Een onderkin heeft meestal niets met overgewicht te maken. Sporten of diëten helpt vaak niet tegen vetopslag en/of huidverslapping onder de kin of in de hals. Onze Halslift wél, en dat zonder operatie en met minimale hersteltijd. Binnen 8 weken zie je het resultaat.

Pakketkorting: 4 Halslift behandelingen van 848,- voor 699,-.

Maak gebruik van deze aanbieding door dit contactformulier in te vullen.

  AFSPRAAK MAKEN  Geen voorkeurMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
  Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens*
  Maak gebruik van deze aanbieding door dit contactformulier in te vullen.

   AFSPRAAK MAKEN   Geen voorkeurMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
   Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens*
   Derma2Care