De Huidkliniek Amsterdam-Zuid

  • Ervaren huidtherapeuten
  • Korte wachttijden
  • Verzekerde zorg

Alle behandelingen

Adres en openingstijden

Tweede van der Helststraat 38
1072PE Amsterdam

Maandag 08:30 - 21:00

Dinsdag 08:30 - 21:00

Woensdag 08:30 - 21:00

Donderdag 08:30 - 21:00

Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Plan een afspraak bij De Huidkliniek in Amsterdam-Zuid

Krijg uitgebreid behandel- en productadvies van onze huidtherapeuten.

De Huidkliniek Amsterdam-Zuid

Tijdens een vrijblijvend consult bespreken we graag wat jouw behoeften zijn en waarom je De Huidkliniek bezoekt. Het is van belang voor ons om te begrijpen wat je verwachtingen zijn. Voel je vrij om al je vragen met ons te delen; we helpen je graag! Na het consult zullen we je persoonlijk advies geven, afgestemd op jouw situatie.

Behandelingen in Amsterdam-Zuid

Alle behandelingen

Veel gestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen over De Huidkliniek Amsterdam-West.
Op welk telefoonnummer kan ik De Huidkliniek Amsterdam-Zuid bereiken?

Je kunt ons telefonisch bereiken op 088 224 0300.

Is de kliniek makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer?

De Huidkliniek in Amsterdam-Zuid is goed bereikbaar met de auto. Hier zijn enkele routes die je kunt overwegen, afhankelijk van je vertrekpunt:

Vanuit het centrum van Amsterdam: Je kunt via de Stadhouderskade en de Ferdinand Bolstraat naar de Tweede Van der Helststraat rijden. 

Vanuit Amsterdam-West:
Rijd via de Ceintuurbaan en sla linksaf naar de Tweede Van der Helststraat.

Vanuit Amsterdam-Zuid:
Je kunt de A10 (Ring Amsterdam) nemen en afslag S108 (Amstelveen) nemen. Volg daarna de S108 richting het noorden en neem de afslag RAI. Rijd vervolgens via de Scheldestraat en de Van Woustraat naar de Tweede Van der Helststraat.

In de nabijgelegen straten is het mogelijk om op straat te parkeren, maar houd er rekening mee dat dit afhankelijk is van beschikbaarheid en parkeervergunningen. Controleer de parkeerborden en let op eventuele parkeertarieven en tijden.

Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je de tram, bus of de metro nemen. Verschillende tramlijnen stoppen in de buurt van de Tweede Van der Helststraat. Tramlijnen 3, 12 en 24 hebben haltes in de directe omgeving. Je kunt uitstappen bij tramhalte "Albert Cuypstraat" en vanaf daar naar de kliniek lopen. Buslijnen 284 en 288 stoppen bijvoorbeeld bij halte "Albert Cuypstraat", op loopafstand van de kliniek.

Is De Huidkliniek Amsterdam-Zuid rolstoeltoegankelijk?

De kliniek in Amsterdam-Zuid is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. We beschikken over een oprijplank om het gemakkelijk te maken voor mensen die een rolstoel gebruiken om toegang te krijgen tot onze kliniek.

Blogs

Alle blogs