• Meest effectieve laser 
  • Zorgt voor een jongere, stralende huid
  • In te zetten bij meerdere huidindicaties

Alles over de CO2 Laser

Wat is de CO2 laser?

De CO2 laser (ook wel bekend als de fractionele CO2 laser) is de meest effectieve laser op gebied van huidverbetering. Rimpels, littekens, grove poriën, een onregelmatige huidstructuur en pigmentvlekken kunnen effectief behandeld worden met deze laser. 

Wij merken dat de huidverjongende laserbehandelingen sterk toenemen. Dit komt doordat steeds meer mensen de huid zelf aan het werk willen zetten door middel van een laser. Rimpels verminderen met de CO2 laser is onze meest populaire en effectieve behandeling op het gebied van huidverjonging.

Wij bieden de CO2 laser aan op onze kliniek in Amsterdam West. Benieuwd of deze behandeling iets voor jou is? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend consult. Je kunt gemakkelijk een consult inplannen via deze link.

Co2 laser tegen (acne)littekens

De CO2 laser is de meest effectieve laser om de structuur van de huid te verbeteren. Daarom is deze laser héél geschikt voor de behandeling van littekens en van de ontstane deukjes en putjes na acne. Maar ook huidverkleuringen zoals rode of donkere vlekken zullen door deze laser minder zichtbaar worden.

Co2 laser tegen rimpels

Een CO2 laserbehandeling is een intensieve en effectieve behandeling om de huidstructuur aanzienlijk te verminderen. Collageen én elastine wordt aangemaakt wat er voor zorgt dat rimpels minder zichtbaar worden. Daarnaast zorgt de laser voor coagulatie in de onderste huidlagen waardoor de huid zichtbaar verstrakt. 
Zo gaat de huid er jonger uitzien dan voorheen.

Daarnaast bieden wij behandelingen met Injectables aan waarbij tevens de meest diepe rimpels, zoals fronsrimpels behandeld kunnen worden. Samen met de CO2 laser bereik je het meest effectieve resultaat doordat zowel diepe rimpels als de huidstructuur wordt aangepakt en de huid verstrakt wordt.

Co2 laser tegen pigmentvlekken 

Pigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd. Het geeft kleur aan je haren, de iris van je oog en je huid. Tegenwoordig wordt pigment ook wel gezien als de nieuwe rimpel, steeds meer mensen ervaren dit als huidveroudering. We kunnen pigmentvlekken makkelijk en effectief behandelen met een CO2 laserbehandeling.
Co2 laser

Plan een vrijblijvend consult voor de Co2 laser

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van de Co2 laser.

Voor het behandelen van

Huidverzorging

Bente

“Ik kom nu drie jaar bij De Huidkliniek en ik heb een zichtbaar betere huid gekregen. Veel minder onzuiverheden, geen pigmentvlekken meer en mijn huid is veel egaler geworden. De huidtherapeuten hebben echt het beste met je voor en denken goed mee. Ik zou het iedereen aanbevelen!”

Michelle

Geschreven door

Michelle

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs