Brotox: Botuline Toxine bij mannen
16-01-2024

Injectables

Brotox: Botuline Toxine bij mannen

In een wereld waar huidverzorging niet langer exclusief voor vrouwen is, heeft een nieuwe trend zijn intrede gedaan - Brotox. Steeds meer mannen kiezen voor de verjongende kracht van Botuline Toxine om de huidveroudering te slim af te zijn. Ben jij al bekend met Brotox? In dit blog vertellen we je er alles over.

Is Brotox iets voor jou?

Weg zijn de dagen dat alleen vrouwen streefden naar een jeugdige uitstraling. Mannen over de hele wereld hebben de voordelen ontdekt van deze niet-chirurgische behandeling. Brotox, zoals het liefkozend wordt genoemd, is uitgegroeid tot dé uitkomst voor moderne mannen die nog geen zin hebben in ongewenste rimpels of fijne lijntjes. 

Als je nog steeds denkt dat Brotox niet voor jou is, bedenk dan eens hoe je favoriete beroemdheden huidveroudering uit de weg lijken te gaan. Van George Clooney tot Brad Pitt, het geheim van hun jeugdige verschijning? Misschien wel een subtiel tikje van Brotox. Het is de manier om die eerste rimpeltjes uit te stellen.

Brotox

Populaire gebieden voor Botuline Toxine bij mannen

Botuline Toxine-behandelingen voor mannen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, en er zijn verschillende gebieden waar mannen vaak voor kiezen om deze cosmetische ingreep toe te passen. Hier zijn enkele populaire gebieden voor mannen:

1. Voorhoofdlijnen
Botuline Toxine kan worden gebruikt om de verschijning van horizontale voorhoofdlijnen te verminderen, waardoor een gladdere en jeugdigere uitstraling ontstaat.

2. Fronsrimpels (tussen de wenkbrauwen)
De fronsrimpels, ook wel bekend als de "11-lijnen," is een populair gebied om te behandeling. Het resultaat is een meer ontspannen en minder zorgelijke gezichtsuitdrukking.

3. Kraaienpootjes
Lachrimpels rond de ogen, bekend als kraaienpootjes, kunnen met Botuline Toxine verminderd worden waardoor de ogen een meer open blik krijgen en er een frissere uitstraling wordt gecreëerd.

4. Kaaklijncontour 
Botuline Toxine en fillers kunnen strategisch worden gebruikt om de kaaklijn te verfijnen of te verbreden om een meer mannelijke uitstraling te creëren.

5. Overmatig zweten (hyperhidrose)
Niet zozeer gericht op rimpels, maar deze behandeling wordt ook vaak gebruikt om overmatig zweten, vooral onder de oksels, te verminderen.

6. Profhilo
Profhilo is een geavanceerde behandeling waarbij hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomende stof in de huid, gebruikt wordt om tekenen van huidveroudering aan te pakken. In tegenstelling tot traditionele dermale fillers, richt Profhilo zich op het verbeteren van de algehele huidkwaliteit door hydratatie te bevorderen en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren.

Het is belangrijk op te merken dat de keuze voor zo’n behandeling persoonlijk is en afhangt van individuele voorkeuren en esthetische doelen. Voorafgaand aan elke cosmetische procedure is het essentieel om een gesprek te hebben met een gekwalificeerde arts om de verwachtingen en mogelijke resultaten te bespreken.

Contact

Ben je benieuwd geworden naar een Brotox behandeling of wil je graag advies van een cosmetisch arts? Maak dan gemakkelijk een afspraak via onze website of bel ons op 088 224 0300.
Drs. Myrthe Cleveringa

Geschreven door

Drs. Myrthe Cleveringa

Cosmetisch arts

Blogs

Alle blogs