De beste behandelingen tijdens de zwangerschap
31-01-2024

Zwangerschap

De beste behandelingen tijdens de zwangerschap

The Pregnancy Glow! Één van de meest gewenste zwangerschapssymptomen naast het groeiproces van het prachtige wondertje in je buik. Toch zijn er veel vrouwen die kampen met het negatieve effect van hormoonveranderingen tijdens de zwangerschap. Dit kan zich uiten in acne, littekens, pigmentatie en striae. Wij bieden je tijdens je zwangerschap graag passend advies en de juiste behandelingen om een gezonde huid te behouden, om zo te genieten van je Pregnancy Glow!

Welke behandelingen kunnen niet tijdens je zwangerschap?

Het is van belang om te weten welke producten je wel en niet kunt gebruiken tijdens de zwangerschap. Bepaalde zuren vermijden, zoals Retinol (vitamine A zuur) en salicylzuur, is heel belangrijk. Beide zuren worden toegepast bij indicaties, zoals pigmentatie, anti-aging en acne. Ze kunnen terechtkomen in de bloedbaan, en zo ook bij je baby. Tijdens je zwangerschap en het geven van borstvoeding kun je deze zuren daarom beter niet gebruiken.

Dit betekent dat wij bepaalde chemische peelings niet kunnen toepassen. Daarnaast ben je tijdens de zwangerschap pigment gevoelig, waardoor intensieve huidverbeterende behandelingen worden afgeraden om pigmentvorming in de huid te vermijden. Niet alle chemische peelings hoef je te vermijden. Een melkzuurpeeling tijdens je zwangerschap kan prima.

Welke behandelingen mogen dan wel tijdens je zwangerschap?

Ik hoor je al denken: “Wat mag ik dan wel voor mijn huid doen tijdens de zwangerschap?” Wij bieden verschillende behandelingen die je helpen genieten van een stralende huid tijdens je zwangerschap!

Behandelingen tijdens de zwangerschap

Ik kan me voorstellen dat je als zwangere vrouw toe bent aan goede self care. Met onze facials kan je even tot rust komen en je huid gaat ervan stralen. De facial kan ook gecombineerd worden met de microdermabrasie, waardoor je huid nóg gladder aanvoelt na de behandeling. Dit is de Power Facial. Laat je lekker in de watten leggen door één van onze huidtherapeuten.

Daarnaast bieden we ook chemische peelings aan, die zonder risico toegepast kunnen worden tijdens je zwangerschap.

Wil je de focus leggen op indicaties, zoals rimpels, littekens en algehele huidverbetering? Dan behandelen wij jou graag middels microneedling. Met deze mooie behandeling wordt je huid aangezet tot natuurlijk huidherstel, de vochtbalans wordt hersteld en de elasticiteit in de huid wordt verbeterd.

Wij nodigen je van harte uit om langs te komen voor één van onze vrijblijvende consulten. Tijdens ons vrijblijvende consult geven we uitgebreid product advies en kijken we samen wat het beste bij jouw huid past!

Contact

Ben je benieuwd wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 088 224 03 00. Je kunt direct langskomen voor een behandeling of een uitgebreid consult inplannen. Je doet dit gemakkelijk via onze online bookingstool. Tijdens een consult krijg je meer informatie over behandelingen en kijken we samen met jou welke behandeling voor het beste resultaat zal zorgen. Ook geven we je advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Wij behandelen ook andere huidindicaties, zoals: acnelittekens, beenvaatjes en striae. We zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen, waarbij natuurlijk schoonheid altijd het einddoel is.
Renske

Geschreven door

Renske

Founder van De Huidkliniek
Afgestudeerd Huidtherapeut 

Blogs

Alle blogs