Elektrische epilatie

  • Effectieve permanente ontharing
  • Geschikt voor grijze, lichte en rode haren
  • Zichtbare vermindering na de eerste behandeling

Alles over elektrische epilatie

Wat is elektrische epilatie?

Elektrische epilatie is een effectieve methode voor permanente haarverwijdering. Of je nu kampt met blonde, wit/grijze, of rossige overtollige beharing, elektrische epilatie biedt een eenvoudige oplossing om ongewenste haren op zowel het lichaam als het gezicht te verminderen. Tijdens deze behandeling wordt een dun naaldje gebruikt om het haarzakje te verwarmen, waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor haargroei beschadigd worden, wat resulteert in verminderde ontwikkeling van nieuwe haren.

Ongewenste haren in het gezicht

Ongewenste gezichtsbeharing komt bij iedereen voor. Soms kunnen deze haren als storend worden ervaren indien deze dikker en of donker van kleur zijn. Zowel dunne als dikke gepigmenteerde haren kunnen met laserontharing effectief behandeld worden. Wanneer het gaat om grijze, rossige of lichtgekleurde haren kunnen deze effectief met elektrische epilatie behandeld worden.


Wist je dat de behandeling van gezichtshaar door elektrische epilatie wordt vergoed door de zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent? Ontdek de mogelijkheden en geniet van langdurige resultaten met elektrische epilatie.

Plan een vrijblijvend consult voor elektrische epilatie

Krijg uitgebreid advies over de behandeling van een van onze huidtherapeuten

Voor het behandelen van

Huidverzorging

Petra

“Na de couperose behandeling voel ik me een stuk zelfverzekerder. Ik hoef nu ook veel minder make-up te dragen!”

Esmee

Geschreven door

Esmee

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs