Elektrische epilatie

  • Effectieve permanente ontharing
  • Geschikt voor grijze, lichte en rode haren
  • Zichtbare vermindering na de eerste behandeling

Alles over elektrische epilatie

Wat is elektrische epilatie?

Elektrische epilatie is een effectieve methode voor permanente haarverwijdering. Of je nu kampt met blonde, wit/grijze, of rossige overtollige beharing, elektrische epilatie biedt een eenvoudige oplossing om ongewenste haren op zowel het lichaam als het gezicht te verminderen. Tijdens deze behandeling wordt een dun naaldje gebruikt om het haarzakje te verwarmen, waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor haargroei beschadigd worden, wat resulteert in verminderde ontwikkeling van nieuwe haren.

Ongewenste haren in het gezicht

Ongewenste gezichtsbeharing komt bij iedereen voor, maar sommige vrouwen ervaren dik, stug haar op de bovenlip, kin, hals en wangen. Voor dit type beharing is laserontharing een geschikte oplossing. Dunne, lichte, of grijze gezichtsbeharing, zoals op de bovenlip of kin, kan effectief behandeld worden middels elektrische epilatie.

Wist je dat de behandeling van gezichtshaar door elektrische epilatie wordt vergoed door de zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent? Ontdek de mogelijkheden en geniet van langdurige resultaten met elektrische epilatie.

Kom langs voor een vrijblijvend consult

Krijg uitgebreid advies over de behandeling van een van onze huidtherapeuten

Voor het behandelen van

Huidverzorging

Petra

“Na de couperose behandeling voel ik me een stuk zelfverzekerder. Ik hoef nu ook veel minder make-up te dragen!”

Esmee

Geschreven door

Esmee

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs