Elektrische epilatie

  • Effectieve permanente ontharing
  • Geschikt voor grijze, lichte en rode haren
  • Zichtbare vermindering na de eerste behandeling

Onze klinieken

Alles over elektrische epilatie

Wat is elektrische epilatie?

Elektrische epilatie is een behandeling om permanent haar te verwijderen. Heb je last van blonde, wit/grijze of rossige (over) beharing? Middels elektrische epilatie kunnen we deze ongewenste of overtollige haren gemakkelijk reduceren op je lichaam of in je gezicht. Bij elektrische epilatie wordt middels een dun naaldje het haarzakje verwarmd, waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de haren beschadigd raken, en de ontwikkeling van nieuwe haren afneemt.

Ongewenste haren in het gezicht

Iedereen heeft haren op zijn/haar gezicht. Meestal zijn deze haren bij vrouwen dun en licht van kleur, en daardoor haast onopvallend. Sommige vrouwen kampen met dikke, stugge, zichtbare haren op de bovenlip, de kin, de hals en de wangen. Wanneer dit het geval is, kunnen wij laserontharing inzetten. Dunne, lichte of grijze beharing op het gezicht, zoals op de bovenlip of kin, zijn goed te behandelen met elektrische epilatie.

Wist je dat deze behandeling voor het gezicht vergoed wordt door de zorgverzekeraar wanneer je aanvullend bent verzekerd?

Voor het behandelen van

Petra

“Na de couperose behandeling voel ik me een stuk zelfverzekerder. Ik hoef nu ook veel minder make-up te dragen!”

Geschreven door

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs