Huidtherapeut Roosmarijn

Meet our team

Huidtherapeut Roosmarijn

"Mijn dag is compleet als ik iemand blij kan maken met de behandelingen die ik heb uitgevoerd en deze persoon met een lach de deur uitloopt."

"Graag stel ik mezelf voor: Mijn naam is Roosmarijn Strous en ik ben sinds 2018 werkzaam als huidtherapeut en inmiddels al bijna 3 jaar werk ik met veel plezier bij de Huidkliniek op de Kinkerstraat in Amsterdam. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is: MENSEN! Ik ben echt een mensenmens en ik vind het leuk dat je als huidtherapeut écht een band opbouwt met je cliënten. De meeste mensen zie je toch wel vaker dan één keer en soms zelfs maandelijks en dit voor jarenlang. 

Daarnaast word ik er blij van als ik iemand kan helpen en resultaat boek; hetzij door het verminderen van acné of iemand zijn vragen weet te beantwoorden over een bepaalde behandeling die deze persoon wil laten doen. Daarom ben ik ook huidtherapie gaan studeren nadat ik de opleiding schoonheidsspecialiste en pedicure had afgerond. Ik wilde mensen graag helpen en zelfzekerder maken. Mijn dag is compleet als ik iemand blij kan maken met de behandelingen die ik heb uitgevoerd en deze persoon met een lach de deur uitloopt.

Kom je ook een keer bij mij op de behandelbank liggen? :)
"

Klinieken

Alle klinieken

Blogs