Skip to main content
Blog

Natuurlijke huidverjonging is dé trend van nu!

By 9 december 2020maart 17th, 2021No Comments
natuurlijke huidverjonging

De markt werd tientallen jaren geleden overgenomen door botox, fillers en plastische chirurgie. Mensen waren op zoek naar de eeuwige jeugd en jaren lang was de regel; hoe strakker, hoe beter.

Binnen de beauty branche is er de laatste paar jaren een verschuiving te zien. De term acceptatie komt vaak terug. De focus ligt niet meer op het stop zetten, maar op het vertragen van het verouderingsproces met als doel natuurlijke huidverjonging.

Waarom is er juist nu zo’n behoefte aan natuurlijke huiverjonging?

In 2020 is het schoonheidsideaal erg veranderd en ligt schoonheid binnen het bereik van iedereen. Er zijn twee redenen waarom natuurlijke huidverjonging juist nu populairder is dan ooit.

1. “Ik ben niet perfect, maar wel echt”
Natuurlijke schoonheid ligt binnen het bereik van iedereen, als je maar bent wie je bent. Het gaat om de manier hoe je jezelf presenteert en hoe zeker je bent over je eigen zijn. We zijn op weg naar een schoonheidsideaal dat voor iedereen haalbaar is.

Deze “mildere” opvatting van wat mooi is, is niet zomaar ontstaan. Hier hebben mensen op verschillende sociale platformen jarenlang voor gestreden. Tegenwoordig zie je dat steeds meer merken deze trend volgen en er meer realistischere modellen worden gebruikt.

2. “Ik wil dat mijn huid zelf aan de slag gaat zodat de huid natuurlijk verjongt”
Zoals hierboven werd beschreven willen we “echt” zijn, een natural beauty. We willen dat onze huid zelf aan de slag gaat en kiezen daarom niet meer zo snel voor producten die in het lichaam worden gespoten of geplaatst.

Natuurlijke huidverjonging met huidtherapeutische behandelingen

Wij bieden verschillende huidverjongende behandelingen aan waarbij de huid zelf aan de slag gaat en er niet in de huid gesneden of gespoten wordt. Het doel van alle huidverjongende behandelingen is altijd om een natuurlijk resultaat te behandelen.

Huidverjonging met een bindweefselmassage

Tijdens een manuele bindweefselmassage bij De Huidkliniek stimuleren de therapeuten alléén de diepere huidlaag gestimuleerd en vervolgens verstevigd. Je huid wordt strakker en u krijgt een stralende teint.

Per behandeling: 59,-

Huidverjonging met een peeling

Met een peeling worden oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, pukkeltjes en rimpels verminderd. Deze peelings zijn geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden. Wij hebben een groot aanbod aan peelings waardoor deze ook verschillen in intensiteit.

Per behandeling: 89,-

Huidverjonging met microneedling (dermapen)

De Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes, die vibrerend kleine schadekolommen in de huid maken. Deze ‘schade’ triggert de huid waardoor nieuwe collageen- en elastinevezels aangemaakt worden. Hierdoor wordt de huid van binnen vernieuwd en verstevigd. De Dermapen wordt veelal ingezet voor de behandeling van fijne lijntjes, rimpels, grove poriën en een doffe huid.

Per behandeling: 212,-
Pakketkorting: 4x voor 699,-. Hiermee krijg je 149,- korting.

De Natural Glow Treatment

Deze behandeling bestaat uit een combinatie van een peeling en een fractionele laserbehandeling. De combinatie van beide zorgt voor een betere opname van de actieve bestanddelen in de peeling, maar ook voor een betere opname van het laserlicht in de huid, waardoor een optimaal resultaat wordt behaald. Deze behandeling heeft geen hersteltijd waardoor je direct na de behandeling me teen stralende huid de deur uitloopt.

Natural Glow Treatment: Laser of Tixel + Peeling
Per behandeling: 205,-
Pakketkorting: 4x voor 699,-. Hiermee krijg je 121,- korting.

Natural Glow Treatment: Laser of Tixel + Peeling + Bindweefselmassage
Per behandeling: 258,-
Pakketkorting: 4x voor 849,-. Hiermee krijg je 183,- korting.

Ooglift

De Tixel verhit de huid enkele seconden waardoor collageen en elastine wordt aangemaakt, dit zorgt voor de verstrakking van de huid. Het is een veilige en natuurlijke manier om de huid rondom en op de ogen te verstrakken. Het voordeel van deze behandeling is dat er niet gesneden hoeft te worden zoals bij een chirurgische ooglidcorrectie en er weinig hersteltijd is.

Boven en onderoogleden
Per behandeling: 151,-
Pakketkorting: 4x voor 499,-. Hiermee krijg je 105,- korting.

Boven of onderoogleden
Per behandeling: 91,-
Pakketkorting: 4x voor 299,-. Hiermee krijg je 65,- korting.

Tixel inclusief ogen

Er wordt met de Tixel gebruikt gemaakt van thermomechanische ablatieve (TMA), hierdoor wordt de huid een fractie van een seconde verhit. Door middel van deze warmte wordt de huid op een gecontroleerde manier ‘verwond’, deze verwonding bestaat uit minuscule, steriele gaatjes in de huid.

De genezing van deze gaatjes zal verlopen via het natuurlijke wondgenezingsproces, er worden collageen- en elastinevezels geproduceerd en geherstructureerd, hierdoor verbetert de algehele huidconditie. De huid zal verstrakken en verstevigen, de huidstructuur verbetert en fijne lijntjes worden geminimaliseerd.

Anti-Aging Treatment met de Tixel
Per behandeling: 333,-
Pakketkorting: 4x voor 1099,-. Hiermee krijg je 233,- korting.

Erbium lasers

Wij beschikken over beide Erbium lasers; de Erbium:Glass laser en de Erbium:YAG laser. Beide lasers kunnen voor een doffe huid, pigment, littekens en rimpels worden ingezet, welke voor je huid het meest geschikt is bepaald de huidtherapeut. De Erbium:Glass laser kan ook nog specifiek ingezet worden om striae te behandelen en de Erbium:YAG laser is voor het verwijderen van huidonregelmatigheden zeer geschikt.

Anti-Aging Treatment met de Erbium lasers
Per behandeling: 272,-
Pakketkorting: 4x voor 899,-. Hiermee krijg je 189,- korting.

CO2 laser

De CO2 laser is de meest effectieve laser op gebied van huidverbetering. Rimpels, littekens, een onregelmatige huidstructuur en pigmentvlekken kunnen effectief behandeld worden met deze laser. Wij merken bij De Huidkliniek dat de vraag naar huidverjongende laserbehandelingen sterk toeneemt. Dit komt omdat steeds meer mensen de huid op een natuurlijke manier aan het werk willen zetten, dat gebeurt met laser. Rimpels verminderen met de CO2 laser is onze meest populaire en effectieve behandeling op het gebied van huidverjonging.

Anti-Aging Treatment met de CO2 laser
Per behandeling: 708,-
Pakketkorting: 2x voor 1099,-. Hiermee krijg je 317,- korting.

Natuurlijke schoonheid is ook mogelijk met botox, fillers en plastische chirurgie

Het is een fabel dat er met botox, fillers en met plastische chirurgie geen natuurlijke huidverjonging kan worden behaald. Een goede arts kan met een minimale dosis botox en/of filler een prachtig resultaat behalen. Daarnaast kunnen borstimplantaten tegenwoordig zo worden geplaatst dat ze bijna niet meer van het echt te onderscheiden zijn.

Een huidtherapeutische behandeling sluit een behandeling bij een plastische chirurg of cosmetisch arts niet uit. Wij werken veel samen met artsen om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen.

Ontdek je natuurlijk schoonheid

Wij vinden het goed dat er door deze trend steeds meer focus is gekomen op de natuurlijke schoonheid en de “minderheden” worden omarmt en geaccepteerd.

We focussen ons op onze sterke punten en gaan op zoek naar onze natuurlijke schoonheid. Ben jij benieuwd hoe we jouw huid op een natuurlijke manier kunnen verjongen? Kom dan eens langs in één van onze klinieken.

Bel om een afspraak te maken naar: 088 224 03 00.

Lees hier meer blogs!

facial vs peeling

Facial vs Peeling

| Blog | No Comments
FACIAL VS PEELING DEZELFDE, OF TOTAAL VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN VOOR DE HUID?De meesten van ons kennen de termen facial en een peeling wel, maar toch worden de huidtherapeuten van De Huidkliniek…
scheren

Scheren: Wat voor een invloed heeft dit op je haren?

| Blog, Blog - ongewenste haren | No Comments
Scheren: Wat voor invloed heeft dit op je haren?  Scheren is een makkelijke en snelle manier om van ongewenste haren af te komen. Je glijdt met het scheermesje over de…
Onze 3 favoriete starterskits van ZO Skin Health

Onze 3 favoriete starterskits van ZO Skin Health

| Blog | No Comments
Onze 3 favoriete starterskits van ZO Skin Health “Welke producten adviseren jullie voor mijn huid?” Deze vraag horen wij dagelijks als huidtherapeut. Er worden tegenwoordig zóveel producten aangeboden dat wij…

Plan een vrijblijvend consult!

    AFSPRAAK MAKEN    Geen voorkeurMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
    Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens*
    Derma2Care

    Leave a Reply