Camouflagetherapie

  • Effectief camoufleren
  • Inzetbaar bij meerdere huidindicaties
  • Huidverkleuringen zijn tijdelijk minder zichtbaar

Onze klinieken

Alles over camouflagetherapie

Camouflagetherapie wordt toegepast om kleurafwijkingen in de huid minder zichtbaar te maken. Hierbij gaat het meestal om hyperpigmentatie, hypopigmentatie, littekens, vaatafwijkingen, brandwonden of acne.

Voor de camouflage van de huid gebruiken we het product Lycogel. Dit product adviseren wij niet alleen voor camouflagetherapie, maar ook als foundation voor cliënten zonder een van de bovengenoemde huidproblemen.

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie bij acne

Acne wordt vaak geassocieerd met jeugdpuistjes en ontstaat op het moment dat er een talgklier verstopt raakt. Alle vormen van onzuiverheden kunnen de huidtherapeuten van De Huidkliniek goed behandelen en camoufleren. Zo behandelen wij cliënten met acne variërend van milde puistjes tot hevige acne. Tevens bieden wij behandelingen aan gericht op het voorkomen van onzuiverheden.

Camouflagetherapie bij littekens

Een litteken kan, afhankelijk van de oorzaak, overal op het lichaam en gezicht voorkomen en is vooral vanuit cosmetisch oogpunt storend. Ook kan het een blijvende herinnering aan een vervelende gebeurtenis geven. Dit is een van de redenen waarom mensen kiezen voor het behandelen of camoufleren van een litteken.

Camouflagetherapie bij pigmentvlekken

Heb je last van pigmentvlekken die na de zomer zijn blijven zitten? Pigment wordt ook wel gezien als de nieuwe rimpel, steeds meer mensen ervaren dit als huidveroudering. Je kunt bij ons goed terecht voor het camoufleren van pigmentvlekken.

Camouflagetherapie bij roodheid

Roodheid, ook wel erytheem genoemd, is iets waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen. Rode wangetjes worden vaak beschouwd als een teken van gezondheid. Maar roodheid kan ook vormen aannemen waar we vaak niet zo blij mee zijn. We kunnen roodheid makkelijk en veilig behandelen met verschillende behandelingen, zoals met camouflagetherapie.

Voor het behandelen van

Petra

“Na de couperose behandeling voel ik me een stuk zelfverzekerder. Ik hoef nu ook veel minder make-up te dragen!”

Rosaria

Geschreven door

Rosaria

Afgestudeerd HBO Huidtherapie
BIG geregistreerd

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs