camouflagetherapie

Camouflagetherapie wordt toegepast om kleurafwijkingen in de huid minder zichtbaar te maken. Hierbij gaat het meestal om hyperpigmentatie, hypopigmentatie, littekens, vaatafwijkingen, brandwonden of acne.

De Huidkliniek gebruikt voor de camouflage van de huid het product Lycogel. Dit product adviseren wij niet alleen voor camouflagetherapie, maar ook als foundation voor cliënten zonder een van de bovengenoemde huidproblemen.

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend consult. Een huidtherapeut kijkt dan samen met u of een camouflagetherapie behandeling geschikt is voor uw huid. U kunt ons bereiken op: 088 224 03 00.

camouflagetherapie camouflagetherapie

Camouflagetherapie voor acne

Acne wordt vaak geassocieerd met jeugdpuistjes en ontstaat op het moment dat er een talgklier verstopt raakt. Alle vormen van onzuiverheden kunnen de huidtherapeuten van De Huidkliniek goed behandelen en camoufleren. Zo behandelen wij cliënten met acne variërend van milde puistjes tot hevige acne. Tevens bieden wij behandelingen aan gericht op het voorkomen van onzuiverheden.

Camouflagetherapie voor littekens

Een litteken kan, afhankelijk van de oorzaak, overal op het lichaam en gezicht voorkomen en is vooral vanuit cosmetisch oogpunt storend. Ook kan het een blijvende herinnering aan een vervelende gebeurtenis geven. Dit is een van de redenen waarom mensen kiezen voor het behandelen of camoufleren van een litteken.

Vrijblijvend consult

met één van onze huidtherapeuten

Het is tegenwoordig ontzettend populair om permanente make-up (PMU) te laten zetten. Het plaatsen van permanente make-up lijkt op het zetten van een tatoeage, maar de techniek is iets anders. Het pigment wordt oppervlakkiger in de huid gebracht en de gebruikte pigmenten zijn vaak een mix van kleuren met als doel: de kleur ontwikkelen die het beste bij de huid past.

Door de populariteit van het zetten van permanente make-up is óók het weghalen van ongewenste permanente make-up flink gestegen. De huidtherapeuten van De Huidkliniek helpen u graag bij het camoufleren of bij het verwijderen door middel van laser.

Therapie voor ongewenste tatoeages

Heeft u spijt van een tatoeage die u ooit heeft laten zetten? De huidtherapeuten van De Huidkliniek helpen jaarlijks duizenden mensen van hun ongewenste tatoeage af. Voor als verwijdering van uw tatoeage nu nog een stap te ver is, kan de camouflagetherapie van De Huidkliniek uitkomst bieden.

Camouflagetherapie voor pigment

Heeft u last van pigmentvlekken die na de zomer zijn blijven zitten? Pigment wordt ook wel gezien als de nieuwe rimpel, steeds meer mensen ervaren dit als huidveroudering. De huidtherapeuten van De Huidkliniek kunnen pigmentvlekken makkelijk en veilig behandelen met verschillende behandelingen, zoals met camouflagetherapie.

Therapie voor roodheid in het gezicht

Roodheid, ook wel erytheem genoemd, is iets waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen. Rode wangetjes worden vaak beschouwd als een teken van gezondheid. Maar roodheid kan ook vormen aannemen waar we vaak niet zo blij mee zijn. De huidtherapeuten van De Huidkliniek kunnen roodheid makkelijk en veilig behandelen met verschillende behandelingen, zoals met camouflagetherapie.

De camouflagetherapie behandeling

Tijdens een camouflagetherapie behandeling brengt een huidtherapeut een camouflagevloeistof aan op uw huid. De Huidkliniek maakt hierbij gebruik van Lycogel. Samen met u wordt de juiste kleur voor uw huid gekozen. De huidtherapeut geeft tijdens de behandeling tevens uitleg over hoe u thuis zelf het beste de Lycogel op uw huid kunt aanbrengen.

Lycogel biedt niet alleen langdurige dekking, maar vormt eveneens een investering in de gezondheid van de huid. De vele actieve ingrediënten bevorderen de opname van zuurstof, vocht en voedingsstoffen in de huid. Tegelijkertijd wordt de natuurlijke schoonheid van uw huid benadrukt.

In onderstaande video kunt u zien hoe een camouflagetherapie behandeling werkt.

Ervaring

“Super professioneel!” Ben al langere tijd vaste klant bij De Huidkliniek en ben zeer tevreden over de behandelingen. Ik kom daar voor diverse soorten behandelingen en de dames zijn erg professioneel en aardig.

Contact

Bent u benieuwd of de camouflagetherapie behandeling geschikt is voor uw huid? U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak door te bellen naar nummer: 0882240300.

Tijdens een vrijblijvend consult krijgt u meer informatie over de behandeling, een huidscan om precies te kunnen beoordelen hoe wij uw huid het beste kunnen behandelen en advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Naast het behandelen van uw huid via camouflagetherapie, bieden wij nog meer behandelingen aan. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht om kleine spataderen te verwijderen, voor een bindweefselmassage, het ontharen van het lichaam en gezicht én het behandelen van huidaandoeningen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in laserbehandelingen. Een laserbehandeling kan zowel cosmetisch als medisch worden ingezet.

Veel gestelde vragen over de camouflagetherapie behandeling

Wordt mijn behandeling vergoed?

Het verschilt per zorgverzekeraar of een camouflagetherapie behandeling wordt vergoed. Meestal is dit wel het geval wanneer u een aanvullend pakket heeft binnen uw zorgverzekering. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar om te informeren naar de exacte vergoeding. Bekijk hier onze tarieven.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

In de meeste gevallen raden de huidtherapeuten van De Huidkliniek 1 tot 2 camouflagetherapie behandelingen aan.

Is de behandeling pijnlijk?

Een camouflagetherapie behandeling is niet pijnlijk.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

U kunt geen huidreactie verwachten van een camouflagetherapie behandeling.

Welke huidverzorging moet ik gebruiken na de behandeling?

De huidtherapeuten van De Huidkliniek werken met een huidverzorgend product: Lycogel. Lycogel biedt niet alleen langdurige dekking, maar vormt eveneens een investering in de gezondheid van de huid. De vele actieve ingrediënten bevorderen de opname van zuurstof, vocht en voedingsstoffen in de huid. Tegelijkertijd wordt de natuurlijke schoonheid van uw huid benadrukt.

Blogs

Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet vierkant

Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet?

| Blog, Blog - Laser | No Comments
Laserbehandelingen tijdens de zomer, veilig of niet? Zo rond het voorjaar als de zon weer begint te schijnen, krijgen wij als huidtherapeuten regelmatig dezelfde vraag gesteld: “Is het veilig om…
co2 laser bij acne

CO2 laser bij acnelittekens

| Blog | No Comments
CO2 LASER BIJ ACNELITTEKENS Het is al vervelend genoeg als u last heeft van acne, laat staan dat er acnelittekens achterblijven. Helaas kan er, theoretisch gezien, na iedere pukkel een…
rode wangen

Rode wangen: Welk type je ook hebt, het is te verhelpen

| Blog, Blog - Roodheid | No Comments
Rode wangen: Welk type je ook hebt, het is te verhelpen Gezellige rode wangen van een koude wind, door een onhandige opmerking of een spannende wedstrijd, wanneer je last hebt van chronische roodheid…
camouflagetherapie camouflagetherapie

Plan een vrijblijvend consult!

    AFSPRAAK MAKEN    Geen voorkeurMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
    Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens*
    Derma2Care