4 tips om je huid herfstklaar te maken
14-02-2024

Huidverzorging

4 tips om je huid herfstklaar te maken

Na een zomer waarin we veelvuldig zijn blootgesteld aan de zon, zee, chloorwater en airconditioning, heeft onze huid wat extra zorg nodig. Lees hier de 4 tips om je huid herfstklaar te maken!

1. Hydrateer

Na de zomer heeft je huid door de zon een flinke klap gehad. Daarbij moet je huid ook nog eens omschakelen naar een lagere luchtvochtigheid en wordt de verwarming weer aangedraaid. Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op een droge, soms wat schilferige en zelfs onrustige huid in de herfst. De oplossing? Een product wat zorgt dat je huid geen vocht verliest zoals het Hyalu B5 serum van Roche Posay.

2. Exfolieer

Regelmatig exfoliëren helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en het bevorderen van een gezonde teint. Kies voor een milde glycolzuur exfoliant om overmatige droogheid te voorkomen. Soms is gebruik van een exfoliant onvoldoende om de tint van je huid op te frissen. Dan kun je kiezen voor een serie fruitzuurpeelings. Hierbij worden dezelfde stoffen gebruikt als in een exfoliant, maar dan in hoge concentraties. Bekijk hier onze peelings.

3. Herstel

Vitamine C herstelt zonbeschadigde huid. Wij raden daarom in de herfst het Vitamine C serum van La Roche Posay aan. Daarnaast maken barrièreherstellende en kalmerende stoffen als niacinamide je huid weer sterk en stralend én verlicht dit product ook pigmentvlekjes die door de zon gebleven zijn. Wij raden daarom het Niacinamide 10 Serum van La Roche Posay van La Roche Posay aan.

4. Bescherm

Ook in de herfst is het belangrijk om zonnebrandcrème te blijven smeren. Hoewel de zon minder intens is, kan UV-straling nog steeds schadelijk zijn voor je huid. Kies een breedspectrum zonnebrandcrème met SPF 30 of hoger, zoals de Anthelios UVMune Oil Control SPF50+ van La Roche Posay.

Wist je dat je deze herfst t/m 30 november profiteert van 3 behandelingen voor de prijs van 2 voor de indicaties van acne, pigment of roodheid + een gratis serum van La Roche Posay cadeau krijgt?

Bekijk hier de herfstaanbieding.

Serums

Contact

Ben je benieuwd wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 088 224 03 00. Je kunt direct langskomen voor een behandeling of een uitgebreid consult inplannen. Je doet dit gemakkelijk via onze online bookingstool. Tijdens een consult krijg je meer informatie over behandelingen en kijken we samen met jou welke behandeling voor het beste resultaat zal zorgen. Ook geven we je advies over huidverzorging.

Altijd in de buurt

alle klinieken

Blogs

Alle blogs