microdermabrasie

Heeft u last van oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en/of fijne lijntjes? De huidtherapeuten van De Huidkliniek kunnen u helpen door middel van een professionele microdermabrasie behandeling. Deze behandeling is geschikt voor vrijwel elk huidtype en alle leeftijden en geeft direct resultaat.

Microdermabrasie is een peeling met hele fijne kristallen die de dode huidcellen afschuren, ook wel een mechanische peeling genoemd. Deze behandeling stimuleert de cel-vernieuwing en verbetert de bloedcirculatie.

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend consult. Een huidtherapeut kijkt dan samen met u of een microdermabrasie behandeling voor u geschikt is. U kunt ons bereiken op: 088 224 03 00.

Wanneer kies ik voor microdermabrasie?

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en een effectieve behandeling voor onder meer:

Uw huid is niet geschikt voor een microdermabrasie behandeling in het geval van onder meer: overmatig veel moedervlekken, eczeem, psoriasis, ontstekingen in de huid, koortslip of zonverbranding. U krijgt hierover advies op maat tijdens een vrijblijvend consult.

Vrijblijvend consult

met één van onze huidtherapeuten

Welk resultaat kan ik verwachten?

Direct na de behandeling voelt de huid gladder aan en is het zichtbaar beter doorbloed. Het uiteindelijk resultaat is na enkele weken zichtbaar.

Voor en na foto’s behandeling

microdermabrasie voor en na

Microdermabrasie: de behandeling

Microdermabrasie is een peeling met een speciaal apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huidcellen worden verwijderd doordat de huid vacuüm wordt gezogen en tegelijkertijd fijne kristallen tegen de huid worden gespoten. Microdermabrasie werkt in de opperhuid (de bovenste huidlaag). De huid krijgt door de behandeling een betere doorbloeding waardoor de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd wordt. Ook worden de poriën minder grof en kunnen oneffenheden zoals pigmentvlekken en fijne lijntjes vervagen.

In onderstaande video kunt u zien hoe een microdermabrasie behandeling werkt.

Microdermabrasie ervaring

“Fijne behandeling met veel resultaat” Ik ben nu bijna een jaar onder behandeling bij De Huidkliniek en ben erg blij met het resultaat. Mijn huid is lekker zacht en de kleine littekentjes die ik had zijn verdwenen. Ik vind het belangrijk dat mijn huid in goede conditie blijft, juist voor later als mijn huid meer verzorging nodig heeft. Daarom laat ik mij goed informeren door de huidtherapeuten van De Huidkliniek en kom ik om de 3 maanden langs voor een peeling of een microdermabrasie behandeling.

Contact

Bent u benieuwd of de microdermabrasie behandeling geschikt is voor u? U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak door te bellen naar nummer: 088 224 03 00.

Tijdens een vrijblijvend consult krijgt u meer informatie over de behandeling, een huidscan om precies te kunnen beoordelen hoe wij uw huid het beste kunnen behandelen en advies over huidverzorging.

Wij bieden nog meer behandelingen aan

Naast microdermabrasie, bieden wij nog meer behandelingen aan. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht om uw beenvaatjes te laten weglaseren, voor verschillende facials en peelings, én het behandelen van gerstekorrels. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in laserontharing.

Veel gestelde vragen

Wordt mijn behandeling vergoed?

Het verschilt per zorgverzekeraar of een microdermabrasie behandeling wordt vergoed. Meestal is dit wel het geval wanneer u een aanvullend pakket heeft binnen uw zorgverzekering. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar om te informeren naar de exacte vergoeding. Bekijk hier onze tarieven.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is een beetje gevoelig, maar niet pijnlijk. Direct na de behandeling kan uw huid rood en wat gevoelig aanvoelen. De huidtherapeuten van De Huidkliniek adviseren u over de juiste nazorg voor uw huid.

Welke huidreactie kan ik verwachten?

Direct na de behandeling kan de huid rood en licht gezwollen zijn, omdat de doorbloeding gestimuleerd is. Dit trekt meestal na enkele uren weer weg. Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint. Vraag uw huidtherapeut om advies.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een vervolgbehandeling is mogelijk na 2 tot 4 weken. Afhankelijk van de ernst van de indicatie zijn er 3-6 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Daarna zijn onderhoudsbehandelingen gewenst.

Met welke voor en nazorg moet ik rekening houden?

Na een microdermabrasie behandeling is uw huid een aantal weken gevoeliger voor UV-straling. De huidtherapeuten van De Huidkliniek adviseren u over de juiste bescherming van uw huid. Zo raden wij tevens aan om ook een aantal weken vóór een microdermabrasie behandeling onbeschermd contact met de felle zon te vermijden.

Blogs

rimpels verminderen met de co2 laser

Rimpels verminderen met de CO2 laser

| Blog, Blog - Laser, Blog - Rimpels | No Comments
Rimpels verminderen met de CO2 laser De CO2 laser is de meest effectieve laser op gebied van huidverbetering. Rimpels, littekens, een onregelmatige huidstructuur en pigmentvlekken kunnen effectief behandeld worden met…
tixel

10 meest gestelde vragen over de Tixel behandeling

| Blog | No Comments
10 meest gestelde vragen over de Tixel behandeling! De Tixel behandeling is een relatief nieuwe behandeling en op dit moment erg populair bij mannen en vrouwen die de huid op…
beginnende huidveroudering

Interview over beginnende huidveroudering

| Blog | No Comments
Huidtherapeuten Denise en Sophie interviewen elkaar over beginnende huidveroudering Denise (links) en Sophie (rechts) zijn beide werkzaam als huidtherapeute bij De Huidkliniek. Tijdens dit interview hebben wij gevraagd naar hun…
microdermabrasie microdermabrasie

Plan een vrijblijvend consult!


    IK WIL GRAAG DE HUIDKLINIEK NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

    IK GEEF TOESTEMMING VOOR HET VERWERKEN VAN MIJN GEGEVENS*

    IK GA AKKOORD MET DE PRIVACY VERKLARING VAN DE HUIDKLINIEK*    Derma2Care