Skip to main content
microdermabrasie

Heb je last van oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en/of fijne lijntjes? De huidtherapeuten van De Huidkliniek kunnen je helpen door middel van een professionele microdermabrasie behandeling. Deze behandeling is geschikt voor vrijwel elk huidtype en alle leeftijden en geeft direct resultaat.

Microdermabrasie is een peeling met hele fijne kristallen die de dode huidcellen afschuren, ook wel mechanische peeling genoemd. Deze behandeling stimuleert de cel-vernieuwing en verbetert de bloedcirculatie.

Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend consult. Een huidtherapeut kijkt dan samen met jou of een microdermabrasie behandeling geschikt is voor je. Je kunt ons bereiken op: 088 224 03 00.

PLAN EEN CONSULT

  AFSPRAAK MAKEN  Geen voorkeurMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag


  Ik wil graag de huidkliniek nieuwsbrief ontvangen

  Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens*
  Wanneer kies ik voor microdermabrasie?

  Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en een effectieve behandeling voor onder meer:

  Je huid is niet geschikt voor een microdermabrasie behandeling in geval van veelvuldige moedervlekken, eczeem, psoriasis, huidontstekingen in de huid, koortslip of zonverbranding. Je krijgt hierover advies op maat tijdens een vrijblijvend consult.

  Welk resultaat kan ik verwachten?

  Direct na de behandeling voelt de huid gladder aan en is zichtbaar beter doorbloed. Het uiteindelijke resultaat is na enkele weken zichtbaar.

  Voor en na foto’s behandeling

  microdermabrasie voor en na

  Microdermabrasie: de behandeling

  Microdermabrasie is een peeling met een speciaal apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huidcellen worden verwijderd doordat de huid vacuüm wordt gezogen en er tegelijkertijd fijne kristallen tegen de huid worden gespoten. Microdermabrasie werkt in de opperhuid (de bovenste huidlaag). De huid krijgt door de behandeling een betere doorbloeding, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd wordt. Ook worden de poriën minder grof en kunnen oneffenheden zoals pigmentvlekken en fijne lijntjes vervagen.

  In onderstaande video kun je zien hoe een microdermabrasie behandeling werkt.

  Microdermabrasie ervaring

  “Fijne behandeling met veel resultaat” Ik ben nu bijna een jaar onder behandeling bij De Huidkliniek en ben erg blij met het resultaat. Mijn huid is lekker zacht en de kleine littekentjes die ik had zijn verdwenen. Ik vind het belangrijk dat mijn huid in goede conditie blijft, juist voor later als mijn huid meer verzorging nodig heeft. Daarom laat ik mij goed informeren door de huidtherapeuten van De Huidkliniek en kom ik om de 3 maanden langs voor een peeling of microdermabrasie behandeling.

  Contact

  Ben je benieuwd of de microdermabrasie behandeling geschikt is voor jou? Je kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak door te bellen naar nummer: 088 224 03 00.

  Tijdens een vrijblijvend consult krijg je meer informatie over de behandeling, een huidscan om precies te kunnen beoordelen hoe wij jouw huid het beste kunnen behandelen en advies over huidverzorging.

  Wij bieden nog meer behandelingen aan

  Naast microdermabrasie, bieden wij nog meer behandelingen aan. Je kunt bij ons ook terecht om je beenvaatjes weg te laten laseren, voor verschillende facials en peelings, én het behandelen van gerstekorrels. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in laserontharing.

  Veel gestelde vragen

  Wordt mijn behandeling vergoed?

  Het verschilt per zorgverzekeraar of een microdermabrasie behandeling wordt vergoed. Meestal is dit wel het geval wanneer je een aanvullend pakket hebt binnen je zorgverzekering. Je kunt contact opnemen met je zorgverzekeraar om te informeren naar de exacte vergoeding. Bekijk hier onze tarieven.

  Is de behandeling pijnlijk?

  De behandeling is een beetje gevoelig, maar niet pijnlijk. Direct na de behandeling kan je huid rood en wat gevoelig aanvoelen. De huidtherapeuten van De Huidkliniek adviseren je over de juiste nazorg voor je huid.

  Welke huidreactie kan ik verwachten?

  Direct na de behandeling kan de huid rood en licht gezwollen zijn, omdat de doorbloeding gestimuleerd is. Dit trekt meestal na enkele uren weer weg. Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met de Lycogel Breathable Camouflage of Tint. Vraag je huidtherapeut om advies.

  Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

  Een vervolgbehandeling is mogelijk na 2 tot 4 weken. Afhankelijk van de ernst van de indicatie zijn er 3-6 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Daarna zijn onderhoudsbehandelingen gewenst.

  Met welke voor en nazorg moet ik rekening houden?

  Na een microdermabrasie behandeling is je huid een aantal weken gevoeliger voor UV-straling. De huidtherapeuten van De Huidkliniek adviseren je over de juiste bescherming van je huid. Zo raden wij tevens aan om ook een aantal weken vóór een microdermabrasie behandeling onbeschermd contact met de felle zon te vermijden.

  Blogs

  Hormonale acne

  Hormonale acne: wat is het en wat kun je ertegen doen?

  | Blog, Blog - Acne | No Comments
  Hormonale acne: wat is het en wat kun je ertegen doen? Heb je wel eens last gehad van acne tijdens de puberteit, menstruatie of je zwangerschap? Dan was dit waarschijnlijk…

  5 tips bij pigmentvlekken door de zon

  | Blog | No Comments
  5 tips bij pigmentvlekken door de zon De herfst is aangebroken: een periode waarin onzuiverheden en pigmentvlekken die je hebt opgedaan door het zonlicht zichtbaarder worden. Gelukkig is de herfst…
  rode wangen

  Rode wangen: Welk type je ook hebt, het is te verhelpen

  | Blog, Blog - Roodheid | No Comments
  Rode wangen: Welk type je ook hebt, het is te verhelpen Gezellige rode wangen van een koude wind, door een onhandige opmerking of een spannende wedstrijd, wanneer je last hebt van chronische roodheid…

  Plan een vrijblijvend consult!

   AFSPRAAK MAKEN   Geen voorkeurMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag


   Ik wil graag de huidkliniek nieuwsbrief ontvangen

   Ik geef toestemming voor het verwerken van mijn gegevens*
   Derma2Care