Cosmetisch arts bij De Huidkliniek

Over ons

Cosmetisch arts bij De Huidkliniek

Wij zoeken ervaren cosmetisch artsen in de regio Brabant, Overijssel, Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht (parttime of fulltime)

Functieomschrijving

De Huidkliniek is opgericht in 2003 en is met 19 eigen klinieken op A1-locaties toonaangevend in het veld van huidtherapie en aanverwante behandelingen. Vanuit de enorme vraag van onze klanten en met de overname van DermaClinic als basis, biedt De Huidkliniek sinds kort ook cosmetische behandelingen aan zoals botox en fillers, ooglidcorrecties en haartransplantaties.

Een betrouwbare en prettige werkgever

De Huidkliniek heeft contracten met nagenoeg alle Nederlandse zorgverzekeraars. Wanneer de cliënt aanvullend verzekerd is, kunnen ze vaak de kosten van de behandelingen, tot een bepaald bedrag, declareren. De Huidkliniek heeft een uitstekende reputatie met hoge scores bij Kliniekervaringen en Zorgkaart Nederland gebaseerd op duizenden reviews. De behandelaren van De Huidkliniek vormen een hecht en gezellig team waar openheid, samen verbeteren en klantgerichtheid belangrijke normen zijn.

Cosmetisch arts bij De Huidkliniek

Voor het verder vormgeven en uitbouwen van de cosmetische behandelingen zoeken we cosmetisch artsen om ons team te komen versterken. Wij bieden een prettige en professionele werkomgeving in onze klinieken en een goede initiële begeleiding. Bijscholing en intervisie horen daar vanzelfsprekend bij. Wij passen de keuze voor de artsen-vergoeding en/of een eventueel arbeidscontract aan op de specifieke situatie van de arts. Bijvoorbeeld of hij/zij wel of niet zelfstandig is en/of bij andere collega’s werkt. We bouwen een team wat samenwerkt, van elkaar leert en zich verder ontwikkelt. Samen maken we de propositie van De Huidkliniek sterker.

De artsen die we zoeken

We zoeken ervaren, kundige en empathische cosmetisch artsen, zowel parttime als fulltime. We nemen steeds de natuurlijke schoonheid van de client als uitgangspunt. We verwachten dat je in een gebalanceerd gesprek samen met onze cliënten de juiste keuzes voor behandelingen maakt en we verwachten hoogwaardige technische vaardigheden in de behandeling. Aantoonbare ervaring bij andere klinieken is pré, net als een KNMG-accreditatie.

Je beschikt over de volgende vaardigheden:

- Je hebt een afgeronde opleiding Geneeskunde en ervaring of een specialisatie in Cosmetische Geneeskunde;
- Je bent aangesloten bij NVCG en BIG geregistreerd, cosmetisch arts KNMG;
- Je bent gedreven en vakkundig;
- Je hebt aantoonbare ervaring als cosmetisch arts in injectables;
- Je staat er mogelijk voor open om (in overleg) op meerdere locaties van De Huidkliniek te werken;
- Je behandelt volgens de geldende protocollen en werkwijzen;
- Je bent een loyale teamspeler;
- Je beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden;
- Je hebt een goed inlevingsvermogen;
- Voor jou is hygiënisch, systematisch en ordelijk werken vanzelfsprekend.

Enthousiast?

Spreekt bovenstaande jou aan of wil je graag meer informatie krijgen? Wij willen je graag ontmoeten! Neem contact met ons op via miranda.krijger@dehuidkliniek.nl of bel met Miranda Krijger (Clinic Manager) 0623896979. Of vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Klinieken

Bekijk alle klinieken

Blogs

alle blogs